Meer resultaten voor zilversmid utrecht

 
zilversmid utrecht
 
Edelsmederij van der Leen.
Bij ons atelier in Utrecht worden cursussen en opleidingen edelsmeden gegeven en kunt u terecht voor sieraden en trouwringen naar eigen ontwerp. Het sieraad kan gemaakt worden met eigen goud van de klant, met grotendeels gerecycled goud en zilver, of met fairtrade goud en zilver.
Handgemaakte Sieraden Uniek Utrecht Atelier Karin Wichers edelsmid.
Collier Hexagon XL 120cm lang. Ringen gemaakt van 1e gehalte Zilver. Oorstekers Chaos" gemaakt in zilver, fairtrade zilver18krt, fairtrade goud en ruwe Beryl. Ring Parel" 14 krt roodgoud. Zeer fijne ring van roodgoud pareldraad. Oorstekers Chaos" gemaakt in fairtrade zilver en 18krt fairtrade goud.
Goudsmid atelier voor handgemaakte sieraden en trouwringen Nobilia Sieradenatelier Utrecht.
SUS Goudsmeden.
Of het sieraad nou helemaal door ons ontworpen is en in ons straatje past, of dat jij met jouw ideeën bij ons langskomt, wij zullen altijd met liefde en aandacht het mooiste sieraad ontwerpen zodat het helemaal bij jou past.
Maril Noorlander edelsmid goudsmid Utrecht.
Maril vindt het leuk om samen met u een uniek sieraad te ontwerpen en te maken. Met behulp van een stappenplan begeleidt ze u van idee, naar ontwerp tot sieraad ook als u denkt dat u niet zo creatief bent.
Edelstijl Utrecht een juweel van een idee.
In zijn atelier in de buurt van het Máximapark te Utrecht is Ronald Kuijer als edelstijler druk met het maken van sieraden voor mensen die iets bijzonders willen dat toch prima betaalbaar is. Kom Ronald eens live aan het werk bekijken.
Sieraden van edelsmid Carla Nelissen, Nijmegen en Utrecht.
Carla is een kunstenares die naast haar vak ook mensen leest en verstaat Josien, 6 maart 2017. Sinds 2004 werk ik als edelsmid in Nijmegen en Utrecht. Na mijn opleiding aan de Vakschool voor Goud en Zilversmeden, maakte ik veel verschillende sieraden.

Contacteer ons