Resultaten voor goudsmid

 
goudsmid
 
Goudsmid, sieraadontwerpster en ondernemer Marijke Mul Bijzonder ontwerp, persoonlijk sieraad.
BIJZONDER ONTWERP, PERSOONLIJK SIERAAD. Sieraden van goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul gaan een leven lang mee en vallen op zonder te aanwezig te zijn. Het bijzondere ontwerp, de kwaliteit en de verfijnde afwerking zorgen voor een tijdloos sieraad van Nederlandse bodem.
Juwelier Martin van Dalen Juwelier Goudsmid Groningen.
In samenspraak met onze Goudsmid wordt gezocht naar een creatie die geheel aansluit bij uw stijl. De beleving van de klant staat centraal en als u op zoek bent naar een blijvende herinnering, breng dan eens een bezoek aan onze winkel.
Marcel Jaasma Goudsmid Diamantiar.
Uitdaging, detail en schoonheid Op jonge leeftijd wist ik al dat ik goudsmid wilde worden. Ik kom uit een geslacht van goudsmeden en is het daarom niet verwonderlijk dat ik hier mijn beroep van heb gemaakt. Handwerk, maatwerk, vakmanschap en passie Als goudsmid ontwerp en vervaardig ik gouden en zilveren juwelen al dan niet voorzien van diamanten, parels en/of andere edelstenen.
goudsmid WikiWoordenboek.
Het woord goudsmid staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd goudsmid herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitlegoudsmidoldid3771171.:
Bax Juwelier Goudsmid Winkel JewelandWatch.com.
Van modern tot klassiek en van trendy tot stijlvol, bij Bax Juwelier Goudsmid vindt je altijd het sieraad of horloge dat bij je past. De collectie van Bax Juwelier Goudsmid wordt geïnspireerd door internationale mode-trends. Vanuit het oogpunt van Bax Juwelier Goudsmid moeten sieraden en horloges schoonheid uitstralen en de persoonlijkheid niet overstemmen, maar onderstrepen.
Goudsmid in Waalwijk Van Oldenbeek Edelsmeden.
Goudsmid in Waalwijk. Jules van Oldenbeek ontwerpt sinds 1986 sieraden in opdracht van juweliers en particulieren. In ons atelier worden alle technieken toegepast om uw gouden, zilveren of platina sieraden vakkundig af te werken. Voor taxatie van een sieraad en het inleveren van reparatiewerk bent u 5 dagen in de week tijdens openingstijden welkom.
BOBs goudsmid atelier home.
Goudsmid.
Een goudsmid gebruikt onder andere goud, zilver en tin voor het vervaardigen van sierraden, juwelen en andere kunstvoorwerpen. De werkzaamheden van een goudsmid bestaan onder andere uit het zelf of laten gieten, temperen, solderen, hameren of vormen van metaal om sieraden of andere metalen voorwerpen te maken, zoals kelken of kandelaars.
Lonneke Keuten Goudsmid.
Bezoek, like en deel gerust mijn Facebook pagina! Lonneke" Keuten is sinds 1996 goudsmid. Na haar opleiding in Schoonhoven heeft ze al veel mooie opdrachten mogen uitvoeren. Graag laat ze in haar Goudsmederij Atelier Oranjestraat zien waar ze aan werkt.

Contacteer ons