Meer resultaten voor zilversmid schoonhoven

 
zilversmid schoonhoven
 

In 1990 opende hij samen met Marijke Bakker het atelier Zilverwerk Schoonhoven aan de Veerstraat aldaar. Het bedrijf is eind 2008 verhuisd naar Haven 70A in Schoonhoven. Dit pand geeft At de gelegenheid om efficiënter en prettiger te werken. De nieuwe bedrijfsnaam luidt: Goud en ZilverWerk Schoonhoven.
Uitvaart Schoonhoven Uitvaartcentrum Linquenda.
In Schoonhoven staat ons moderne uitvaartcentrum, Linquenda voor uitvaarten in Schoonhoven en omstreken. Naast de grote aula vindt u hier 3 familiekamers zodat u naar behoefte bij de overleden kunt zijn. Naast inwoners uit Schoonhoven maken ook inwoners uit Lopik en omstreken veelvuldig gebruik van dit uitvaartcentrum.
Nacht van het Zilver.
Goud of zilversmid? In tegenstelling tot wat je zou denken, zeggen de termen goudsmid en zilversmid weinig over het materiaal waarmee de smid werkt. Eén en al vakmanschap. Bent u op zoek naar dat ene bijzondere item? Waar is de kans van slagen groter dan in Schoonhoven lees verder.
Opleidingen Federatie Goud en Zilver.
De FGZ overkoepelt de Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche NJU en de Vereniging Goud en Zilversmeden VGZ. Hun leden worden automatisch lid van de FGZ en profiteren van een groot aantal voordelen. Meer informatie over lid worden. Vacatures in de branche. Werken bij een juwelier, goud of zilversmid?
Home Schoon Juweel.
Vereniging Goud en Zilversmeden VGZ. Studio Johan Slotema. Maandag: Op afspraak / By appointment. Dinsdag: Op afspraak / By appointment. Woensdag: 10.00 17.00 uur. Donderdag: 10.00 17.00 uur. Vrijdag: 10.00 17.00 uur. Zaterdag: Op afspraak / By appointment. Zondag: Gesloten / Closed. Veerstraat 8, 2871 CD Schoonhoven T.
Bekijk het werk van zilversmeden VVV Zuid-Holland-Zuid.
Atelier Wens, Wendy van Buren Workshops, reparaties, restauraties, trouwringen, eigen ontwerp en uw ontwerp in goud en zilver. Naast de verschillende speciaalzaken in Schoonhoven en Lekkerkerk is het EDELambachtshuys een unieke Joodse synagoge waarin unieke moderne zilveren sieraden worden gepresenteerd.
Zilversmid: Zilvermuseum Schoonhoven ANTIEK SCHOONHOVENS ZILVER VAN 1600 TOT 1930.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden van zilverwerk dat in opdracht is vervaardigd. Dit zijn opdrachten ter herinnering of als relatiegeschenk. De zilversmeden kunnen miniaturen tot in detail vervaardigen en hebben alle mogelijke machines en gereedschappen tot hun beschikking. Copyright 2015 Schoonhovens Zilvermuseum. Excursies Zilversmid Collectie Musuem Contact.
C.A. Kuijf Goud en Zilversmid Webshop.
Kuijf Goud en Zilversmid Home. Traditionele Zeeuwse sieraden waarin het werken met filigrain optimaal tot zijn recht komt. Verschillende hangers die soms streek of plaatsgebonden zijn. Alle sieraden zijn een Nederlands product. Kuijf Goud en Zilversmid. Oude Haven 9. 2871 DG Schoonhoven.
Schoonhoven Plaatsengids.nl.
Tegenwoordig is het een vestiging van Rikkoert Juweliers. In het pand is een grote particuliere collectie antiek zilver uit Schoonhoven van de Gouden Eeuw tot 1900 ondergebracht. Ook hedendaags zilver en de vervaardiging hiervan zijn in de zilversmidswerkplaats te bewonderen. Naast deze hedendaagse werkplek is ook de werkplek van een zilversmid uit de 17e eeuw te bezichtigen evenals een Mikwh, een traditioneel Joods bad dat achter de synagoge is gevestigd.

Contacteer ons