Resultaten voor zilversmid schoonhoven

 
zilversmid schoonhoven
 
Uitvaart Schoonhoven Uitvaartcentrum Linquenda.
In Schoonhoven staat ons moderne uitvaartcentrum, Linquenda voor uitvaarten in Schoonhoven en omstreken. Naast de grote aula vindt u hier 3 familiekamers zodat u naar behoefte bij de overleden kunt zijn. Naast inwoners uit Schoonhoven maken ook inwoners uit Lopik en omstreken veelvuldig gebruik van dit uitvaartcentrum.
Home Schoon Juweel.
Vereniging Goud en Zilversmeden VGZ. Studio Johan Slotema. Maandag: Op afspraak / By appointment. Dinsdag: Op afspraak / By appointment. Woensdag: 10.00 17.00 uur. Donderdag: 10.00 17.00 uur. Vrijdag: 10.00 17.00 uur. Zaterdag: Op afspraak / By appointment. Zondag: Gesloten / Closed. Veerstraat 8, 2871 CD Schoonhoven T.
Zilverwandeling Stadswandeling Schoonhoven.
In Schoonhoven bevindt zich het Nederlands Zilvermuseum en van oudsher zijn vele goud en zilversmeden in de stad actief. De oudst bij naam bekende goudsmid: Willem de goudsmid te Schoonhoven werkte in 1366 voor het hof van Jan van Blois de toenmalige Heer van Schoonhoven. Aan het eind van de 19e en het begin van de 20e eeuw was omstreeks 40% van de Schoonhovense beroeps bevolking werkzaam als zilversmid.
Zilversmid: Zilvermuseum Schoonhoven ANTIEK SCHOONHOVENS ZILVER VAN 1600 TOT 1930.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden van zilverwerk dat in opdracht is vervaardigd. Dit zijn opdrachten ter herinnering of als relatiegeschenk. De zilversmeden kunnen miniaturen tot in detail vervaardigen en hebben alle mogelijke machines en gereedschappen tot hun beschikking. Copyright 2015 Schoonhovens Zilvermuseum. Excursies Zilversmid Collectie Musuem Contact.
Zilverdag Zilverdag.nl.
André Bonthuis, oud burgemeester van Schoonhoven. Wat is er te doen en te zien? Open werkplaatsen, ateliers en winkels van de Schoonhovense goud en zilversmeden. Op meer dan 140 locaties Zilverpaviljoens en stands. Exposities, verkopen en demonstraties van goud en zilversmid, juwelier en graveur.
Zilvergalerie de Watertoren Home.
Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
type hier je zoekterm. open dagen Vakschool Schoonhoven. Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland waar je opgeleid kunt worden tot goud en zilversmid, juwelier of uurwerkmaker. Behalve mbo-opleidingen zijn er ook vakcursussen. Ben jij creatief, technisch en ondernemend?
Edelsmid-school populair onder mensen die iets anders willen NOS.
In Nederland is er op dit moment maar één zo'n' vakschool, in Schoonhoven. Daar wordt een mbo-opleiding tot onder meer goud of zilversmid aangeboden. Er zijn ook veel niet branche-erkende scholen die cursussen edelsmeden aanbieden, zoals de Vakschool Edelsmeden in Amsterdam.
Vakschool Schoonhoven Wikipedia.
De studie goud en zilversmid wordt afgesloten met het vervaardigen van een zogenaamd meesterwerk. Dit oude gildegebruik werd in 2005 weer ingevoerd op initiatief van leden van het al in de 14e eeuw in Schoonhoven opgerichte Goud en Zilversmidsgilde St.Eloy.

Contacteer ons