Resultaten voor zilversmid schoonhoven

 
zilversmid schoonhoven
 
Bekijk het werk van zilversmeden VVV Zuid-Holland-Zuid.
Hier kan je terecht voor de folder met op plattegrond van Schoonhoven, folders van de regio en fiets en wandelroutes. Uiteraard kan je hier ook een VVV cadeaukaart of dinercheque kopen. Brochure Schoonhoven met 22 hotspots en plattegrond download voorzijde download binnenzijde.
Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
Over ons Vakschool Schoonhoven. Samenwerken Branche, onderwijs en partners. Opleidingen voor uw medewerkers. Zoeken in de site. type hier je zoekterm. Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland waar je opgeleid kunt worden tot goud en zilversmid, juwelier of uurwerkmaker.
Wendy van Buren Atelier Wens Schoonhoven.
Atelier Wens Schoonhoven. Ambacht op locatie. Wendy van Buren. Wendy van Buren. Maak je eigen sieraad. Goudsmid, zilversmid en vormgever te Schoonhoven 06 38 3131 48 wendy@atelierwens.nl. 06 38 3131 48 wendy@atelierwens.nl. 2018 Wendy van Buren Designed by Press Customizr.
Marjon Kappers Ik" wil dat mensen blij zijn als ze mijn sieraden dragen. Daarom maak ik geschenken met een betekenis, voor haar, voor hem en voor bedrijven met een feestje."
Mijn sieraden geef ik een eigen signatuur door middel van helderheid, schoonheid en eenvoud. Vanwege de vakantie periode is de winkel di t/m za van 22 juli tm 7 aug vanaf 11.00 tot 17.00 uur open. Vrijdag koopavond van 19.00 21.00 uur.
Rikkoert Juweliers.
Welkom op de website van Rikkoert Juweliers te Schoonhoven en Lekkerkerk. Vanuit De Zilverstad bieden wij u sinds 1876 de grootste juwelierscollectie van Nederland. Op de website van Rikkoert Juweliers vindt u alle informatie over onze kwaliteiten, diensten en specialismes.
C.A. Kuijf goud en zilversmid in Schoonhoven Munten en edelmetaal Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kuijf Goud En Zilversmid. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan C.A. Kuijf goud en zilversmid in Schoonhoven. Gerelateerde bedrijven C.A. Kuijf goud en zilversmid Schoonhoven.
Goud en Zilversmeden Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
Onder de naam Vakschool Schoonhoven Cursus Training worden diverse cursussen aangeboden op het gebied van goud en zilversmeden. Edelsmeden, goudsmeden of zilversmeden? Edelsmid wordt in de volksmond gebruikt als verzamelnaam voor de goudsmid en zilversmid. De beroepen goudsmid en zilversmid zijn echter erg verschillend van elkaar: de goudsmid maakt sieraden.

Contacteer ons