Zoeken naar zilversmid schoonhoven

 
zilversmid schoonhoven
 
Home.
Het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven heeft een collectie Nederlands gebruikszilver van 1600 tot heden. Onlangs verrijkt met de grootste aanwinst uit de geschiedenis van het museum de historische zilvercollectie van Van Kempen en Begeer een overzicht van zilver tussen 1835 en 1970. Variƫrend van koffie en theeserviezen to vingerkommen en servetbanden en van pasteischeppen tot bonbonlepels. Voorwerpen die nog steeds op gedekte tafels liggen maar ook vergeten voorwerpen waarvan het gebruik uit beeld verdwenen is. De collectie geeft een goed beeld van de leef en eetcultuur door de eeuwen heen.
Alpha art jewelry Dick van de Lagemaat Schoonhoven NL.
Dat andere sieraad uit Schoonhoven de zilverstad van Nederland Alpha art jewelry Dick van de Lagemaat That other jewelry from Schoonhoven the Silvercity of the Netherlands Alpha art jewelry Dick van de Lagemaat
Vakschool Schoonhoven creatieve technische en ondernemende opleidingen mbo.
Opleidingen voor uw medewerkers. Zoeken in de site. type hier je zoekterm. Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland waar je opgeleid kunt worden tot goud en zilversmid juwelier of uurwerkmaker. Behalve mbo-opleidingen zijn er ook vakcursussen. Ben jij creatief technisch en ondernemend? Dan hebben wij de opleiding voor jou. Kijk snel in onze studiewijzer voor de opleiding die bij jou past! Sieraden ontwerpen op de computer. Yordi Bok meest ondernemende student. Nacht van het Zilver.
Vakschool Schoonhoven creatieve technische en ondernemende opleidingen mbo.
Bekijk de bijbehorende opleidingen. Een zilversmid ontwerpt maakt en repareert grote gebruiksvoorwerpen zoals schalen bekers kandelaars en bestek. Steeds vaker maakt een zilversmid ook objecten die een sieraad zijn voor het interieur. Je werkt met speciale gereedschappen en hanteert specialistische technieken. De technieken die een zilversmid toepast zijn wezenlijk anders dan die van een goudsmid. Als zilversmid heb je een bijzonder beroep. Je bewerkt een vlakke plaat zilver met de hamer en staak tot bijzondere objecten. Dit vraagt veel tijd en vakmanschap. Mede daarom zijn deze objecten kostbaar. De opleiding Zilversmid is een specialisatie na de opleiding Goudsmid Ondernemer.
Home Goud en Zilverwerk Schoonhoven.
Laten ontwerpen en vervaardigen. Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Goud en Zilverwerk Schoonhoven is een edelsmederij met oog voor detail. At Brandenburg 1950 is een vakkundig edelsmid gevestigd in de Zilverstad Schoonhoven. Marijke Bakker verzorgt de organisatie administratie en presentatie van de edelsmederij en winkel. At is naast zijn eigen werkzaamheden als edelsmid een bevlogen docent met 35 jaar ervaring in zijn eigen boeiende afwisselende vak het goud en zilversmeden. In het monumentale pand is een goed geoutilleerd edelsmeedlokaal ingericht met stavelijen. Al het Goud en Zilverwerk is door At Brandenburg zelf of in samenspraak met de klant ontworpen.
Rikkoert Juweliers.
Stuur ons een e-mail. Wij streven ernaar u binnen twee werkdagen een reactie te sturen. Producten worden op de site zonder verzendkosten getoond.
Edelsmid Schoonhoven De Telefoongids.
Bergh Zilverwerken BV G J vd. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf met vakmensen. Van 3D printer tot totaal eind product! We gieten in goud zilver of onedel metaa. /bergh-zilverwerken-bv-g-j-vd/19675985/5-1/phoneDetails _blank 0182-382617 0182-38 Toon nummer. E-mail Bergh Zilverwerken BV G J vd.
Zilversmid Vakschool Schoonhoven Mbo opleidingen Rotterdam Capelle Hoogvliet Schiedam Spijkenisse Zadkine.
Zoeken in de site. type hier je zoekterm. Als zilversmid heb je een erg bijzonder beroep. Je bent een creatief vakman of vrouw die grote objecten en gebruiksvoorwerpen ontwerpt en maakt. Van zilver maar ook van onedele metalen kunststof en natuurlijke materialen. In opdracht of op eigen initiatief. Ook voor reparaties en het bepalen van de waarde van een voorwerp kunnen klanten bij jou terecht. Meer over deze opleiding.
Goud en Zilversmeden Vakschool Schoonhoven creatieve technische en ondernemende opleidingen mbo.
Onder de naam Vakschool Schoonhoven Cursus Training worden diverse cursussen aangeboden op het gebied van goud en zilversmeden. Edelsmeden goudsmeden of zilversmeden? Edelsmid wordt in de volksmond gebruikt als verzamelnaam voor de goudsmid en zilversmid. De beroepen goudsmid en zilversmid zijn echter erg verschillend van elkaar de goudsmid maakt sieraden. De sieraden die een goudsmid maakt zijn niet alleen in goud gemaakt maar ook in bijvoorbeeld zilver titanium aluminium en tal van anderen materialen. De zilversmid maakt grote gebruiksvoorwerpen zoals kandelaars bekers bestek schalen en objecten. De zilversmid werkt niet alleen met zilver maar ook met goud of andere metalen. Het cursusaanbod bestaat uit zowel creatieve cursussen voor beginners als specialistische cursussen voor professionals.

Contacteer ons