Op zoek naar zilversmid cursus?

 
zilversmid cursus
 
Paulien Worp Edelsmid.
Deze eventueel in combinatie met edelstenen, perspex, hout, stof enz. De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.We werken in een groep van maximaal 6 personen met individuele begeleiding. Voor een kijkje op de cursuslocatie klik je hier. Colliers en armband.
Vrije Academie Nijmegen.
Cursus voor beginners tijdstip: 13 september 2016 t/m 17 januari 2017 van 21.00 uur tot 22.30 uur. 16 lessen van 15, uur: cursusprijs 180. Cursus voor beginners tijdstip: 24 januari 2017 t/m 6 juni 2017 van 21.00 uur tot 22.30 uur.
Will de Heij Edelsmid.
Mocht u interesse hebben voor het volgen van een workshop, laat mij dat dan weten. Ik laat u weten wanneer er weer een volgende workshop is. Voor informatie kijkt u op mijn website bij cursussen en workshops. Will de Heij.
Opleiding goud of zilversmid korte versie YouTube.
Published on Sep 18, 2014. Bekijk een korte impressie van onze opleiding tot goud of zilversmid. Voor meer informatie raadpleeg je www.vakschoolschoonhoven.nl. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.
Zilversmid Encora.
een bewijs van wettig verblijf identiteitskaart. Naargelang de gekozen cursus kunnen er specifieke toelatingsvoorwaarden zijn. Sommige cursisten kunnen een vrijstelling krijgen en hoeven dan niet alle modules te volgen. De uiterste goedkeuringsdatum van de vrijstelling is het moment waarop de opleiding start. Begin er dus tijdig aan. Je komt in aanmerking voor een vrijstelling als.: je een document voorlegt met de vermelding van de met vrucht beëindigde studies. je slaagt voor een vrijstellingsproef die peilt naar beroepskennis en technisch verworven vaardigheden. Je kan hier de nodige info vinden. Evaluatie en studiebewijzen. Encora reikt erkende deelcertificaten uit van elke module waarvoor je geslaagd bent. Na het succesvol afronden van de opleiding krijg je het Certificaat Zilversmid.
Rood Design Design sieraden Bussum.
Vera Rood, goud en zilversmid. Opleiding Vakschool Schoonhoven, afgestudeerd in 1985. Vooral het ambachtelijke van het vak vind ik mooi: ontwerpen, creëren en de techniek. Mijn omgeving is mijn inspiratie. Het kan een verpakking zijn, een gebouw, de natuur of zomaar een vorm die opvalt. Alle sieraden zijn handgemaakt en daardoor uniek. Naast een kleine eigen collectie in de winkel werk ik ook in opdracht. Van oude sieraden maak ik weer een mooi eigentijds sieraad. Ook relatiegeschenken maak ik in opdracht. Alles natuurlijk in nauw overleg met de opdrachtgever. Op een aantal ochtenden en avonden staat mijn atelier open voor iedereen die een cursus edelsmeden wil volgen.
WELKOM Opleiding en Workshops Goudsmeden Edelsmidse Elisa, Emmen.
Wij verzorgen professionele workshops voor hobbyisten en professionals. Voor zowel beginners die kennis willen maken met ons mooie vak van goud en zilversmid als voor reeds ervaren goudsmeden die willen bijscholen of verdiepen. Tot 1 januari 2017 kon men bij ons een volledige officiële meerjarige opleiding tot Goudsmid volgen.
Marjan Warnaar-Schop.
Het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus overgemaakt te worden op bankrekening NL56 ABNA 0468084304 of contant te betalen bij aanvang van de cursus. Verder gelden de voorwaarden dat een ieder op eigen risico aan de cursus deelneemt en de veiligheidsvoorschriften die in mijn atelier gehanteerd worden in acht neemt.
Cursus edelsmeden Cursus sieraden maken Eindhoven Yska-Sieraden.
Wat houdt de cursus edelsmeden in? Ervaring is niet nodig om de cursus te gaan volgen, we beginnen bij het begin. Tijdens de cursus leer je de meest gebruikte technieken van het edelsmeden: ontwerpen, zagen, vijlen, buigen, solderen. Zo leer je gaandeweg edelsmeden.

Contacteer ons