Meer resultaten voor zilversmid cursus

 
zilversmid cursus
 
Cursus edelsmeden woensdagmiddag VRIJDAG Groningen.
Onedel basismateriaal is bij de prijs inbegrepen. Zilver en aanvullend materiaal wordt per gram afgerekend. Volwassenen Beginnen Gevorderd Vergevorderd. 16 x op woensdag. 14 feb 18 13 jun 18. 14.00 16.30 uur. Korte cursus Edelsmeden woensdagavond. Cursus Edelsmeden maandagavond. Cursus Edelsmeden maandagmiddag.
Cursus edelsmeden Sarah Kobak, edelsmid.
Voor de startende cursist heb ik zelf een basisopdracht ontwikkeld waarbij u stap voor stap kennis maakt met de basistechnieken van het goudsmeden. Maar misschien heeft u al ervaring opgedaan op een andere cursus, of bent u een tijdje niet actief geweest met goudsmeden?
De opzet van de basiscursus edelsmeden bij Jack Borninkhof.
10 dagen edelsmeden. Daarnaast bied ik een 30 daagse cursus aan, waarbij de beginselen van het edelsmeden worden behandeld. Wat is edelsmeden? Het werk van de edelsmid kun je plaatsen tussen het werk van de goudsmid, de zilversmid en de beeldend kunstenaar.
Cursus edelsmeden Atelier Silver Stones.
Als startende cursist leer je in de eerste vier lessen een aantal basistechnieken. Je tekent een eerste eigen ontwerp dat je vervolgens gaat maken. Je gaat zagen, vijlen, schuren, solderen en en polijsten. Je maakt in die cursus een of twee zilveren sieraden.
Workshop zilveren ring maken Arto Edelsmeden.
Super leuke workshop gehad! Ik werd hartelijk ontvangen en ik zat in een gezellig clubje dames.Iedereen werd zeer deskundig, veel passie en met veel enthousiastme begeleid. Ik zou het zeker aanraden, als je een workshop of cursus wilt volgen dit bij Arto te volgen.
Cursussen edelsmeden Metalartcreations.
Beginners cursus van 12 lessen á 3 uur per week. Gevorderden cursus van 36 lessen á 3 uur per week. Bel: 06-38343719 om te vragen of er plek is of stuur een mail, het hele seizoen door kan er ieder moment deelgenomen worden aan een korte cursus.
VAKSCHOOLEDELSMEDEN. menu.
VAKSCHOOL EDELSMEDEN, onderdeel van Ateliers 1-1-9, biedt een internationaal programma voor toekomstige edelsmeden. We bieden een ruime werkplaats met veel technische faciliteiten en individuele begeleiding evenals een levendige interactie met edelsmeed-kunstenaars en kunsthistorici. Aanvullend worden er jaarlijks wisselende workshops, lezingen en tentoonstelling bezoeken georganiseerd.
Mooiss Jewel Design Edelsmid, cursus zilver smeden, workshop zilverklei.
Goud en Zilversmeden Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
Onder de naam Vakschool Schoonhoven Cursus Training worden diverse cursussen aangeboden op het gebied van goud en zilversmeden. Edelsmeden, goudsmeden of zilversmeden? Edelsmid wordt in de volksmond gebruikt als verzamelnaam voor de goudsmid en zilversmid. De beroepen goudsmid en zilversmid zijn echter erg verschillend van elkaar: de goudsmid maakt sieraden.

Contacteer ons