Meer resultaten voor antieke zilveren armband

 
antieke zilveren armband
 
ZILVEREN ARMBAND Gratis verzending van alle zilveren armbanden.
Bekijk hier onze ruime collectie zilveren armbanden van diverse merken, waaronder de aantrekkelijk geprijsde Selected Jewels armbanden en Isabel Bernard zilveren armbanden. Bestel jouw zilveren armband op een werkdag voor 2330: uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd.
Klederdracht sieraden Bij juwelier SENGERS Dordrecht.
Stel 18 krt. met zilveren dop. met filigrain sierrand., met antieke belastingstempel. met cornalijnen steel., Maria en J.H.S. de aanhanger met echte parel. en granaten, 19e eeuw. Oorspronkelijk was deze armband een gouden krul uit Walcheren, ca. Voorstelling: kaartend echtpaar.
Goud inkoop Amstelveen: eerlijke prijs Juwelier Peereboom.
Wilt u meer weten over de waarde van uw gouden armband? Laat de waarde bepalen door onze ervaren juwelier en ontvang na het verkopen van uw armband direct het eerlijk berekende bedrag voor uw oude goud. Goudinkoop voor een eerlijke prijs. Wij kopen uw goud altijd in voor een eerlijke prijs. Wij bekijken het gouden object en bepalen de waarde, onder meer gebaseerd op het gewicht en de zuiverheid van het goud, waarna we de prijs met u bespreken. Gaat u akkoord met de prijs, dan kopen wij uw gouden object in en ontvangt u het afgesproken bedrag. Contact opnemen met Juwelier Peereboom. Wilt u meer informati e over goudinkoop in Amstelveen of wilt u weten of wij uw gouden objecten inkopen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of binnenlopen in onze juwelierszaak.: 1182 GW Amstelveen. 020 641 2493. Meer sieraden en services. Bekijk al onze diensten en producten.: Reparatie van antieke klokken.
micro lassen van sieraden. goud, zilver, staal, koper etc. reparatie.
Een simpele oogje aan het sieraad solderen, voorheen een grote ingreep door de antieke roos diamanten, kan nu eenvoudig elektrisch gelast worden in minuten. Groot zilverwerk lassen. Zilveren kandelaar reparatie, Zilveren schalen en manden lassen. In plaats van de gehele voorwerp te verhitten en nabehandelen kan er eenvoudig gelokaliseerd gelast worden met de micro lasser.
Welkom op de website van Juwelier Minderhoud Juwelier Minderhoud.
In het uurwerkatelier worden reparaties uitgevoerd aan horloges en klokken. Bij ons kunt u ook terecht voor restauraties van antieke uurwerken. Facebook LIKE DEEL WIN actie. De Winnaar Facebook LIKE DEEL WIN actie is bekend! De handgemaakte zilveren hanger t.w.v.
Antieke juwelen.
Unieke collectie zilver. Sieraden en juwelen. Veel van de sieraden behoorden vroeger bij de Nederlandse klederdrachten en zijn gemaakt van fijn filigrainwerk in combinatie met granaat, bloedkoraal of diamant. Maar ook strak vormgegeven Art-D├ęco sieraden met of zonder briljant zijn in onze collectie te vinden.
Goudwisselkantoor goud, sieraden, ketting, horloge, armband, munten, baren, verkopen, inkopen.
Dan betalen we u direct uit, contant of per bank. Antiek zilver in dagelijks gebruik. Van bonbonmandjes tot kandelaars, van fotolijstjes tot bloemvaasjes. Antieke zilveren voorwerpen kwamen vroeger heel veel voor in het huiselijk gebruik. Het regelmatige poetsen nam men voor lief.
Zilveren armband Antiek Art 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? Antieke goud op zilveren prachtige armband nr14. Antieke goud op zilveren prachtige armband nr14 Prachtig armband, filigran versierd Versierd met gitjes, deze zijn allemaal aanwezig Gekeurd. 10 januari 2019 1759: Antwerpen. Ovalen zilveren armband.
Veilinghuis De Ruiter KlaaswaalVeilinghuis De Ruiter Klaaswaal.
Bloedkoralen ketting Hamerprijs 320, 3 streng bloedkoraal collier met Fries streekslot slot, 14 kt. Escher Hamerprijs 7.000, Litho van M.C. Escher met afbeelding De" waterval. Antieke hanger / broche Hamerprijs 1.300, Geelgoud, micro mosaic versierd met kleurrijk bloemenmotief in Italiaanse stijl. Zilveren kandelaars Hamerprijs 950, Versierd met guirlandes en strikjes.

Contacteer ons