Meer resultaten voor zilversmid amsterdam

 
zilversmid amsterdam
 
Caron Fitzpatrick Jewelry Amsterdam Made.
Eigenlijk wilde ze beeldhouwer worden. Maar tijdens haar opleiding aan de kunstacademie miste ze de technische know-how en de materiaalkennis. Om die reden besloot ze daarna een opleiding te volgen aan de Vakschool voor Edelsmeden in Amsterdam. Hier heeft ze het ambacht van sieraden maken geleerd.
Jacquelien Beijer Goudsmid.
In mijn atelierwinkel zijn klanten vaak blij verrast omdat oude, soms kapotte sieraden weer een nieuw leven krijgen na een grondige schoonmaakbeurt of een reparatie. Jacquelien Beijer Goudsmid Korte Korsjespoortsteeg 1 1012 TC Amsterdam 020 6252023 / 06 28346673 j.beijer-goudsmid@xs4all.nl KvK: 56138318 BTW: 120509507B02.
Leonore Sieraden Utrechtsestraat 53 Amsterdam.
Leonore Sieraden biedt een prachtige collectie. sieraden en juwelen. De juwelen zijn allemaal ambachtelijk. gemaakt en vervaardigd uit zilver en goud in. combinatie met edelstenen en parels. grootste deel van de collectie is afkomstig. 1017 VJ Amsterdam. T: 020 6245655.
Mode Amsterdam Eenvoud edelsmid ketting ring armband.
10 hotspots waar alles draait om koffie drinken en lunchen. 10 hotspots voor koffie en lunch in Amsterdam. 9 straatjes met de perfecte mix van speciaalzaken en mode. 9 winkels in de Negen Straatjes van Amsterdam. Beleef het allerleukste dagje Amsterdam.
Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
type hier je zoekterm. open dagen Vakschool Schoonhoven. Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland waar je opgeleid kunt worden tot goud en zilversmid, juwelier of uurwerkmaker. Behalve mbo-opleidingen zijn er ook vakcursussen. Ben jij creatief, technisch en ondernemend?
Cursus edelsmeden Atelier Silver Stones.
Op deze manier kun je elkaar stimuleren en inspireren en af en toe eens helpen als de docent bezig is met iemand anders. Gevorderden ontvangen een cursusmap waarin de technieken uitgelegd worden en waarin je je eigen ontwerpen en idee├źn kunt bewaren.
PRINS Amsterdam: voor hem Federatie Goud en Zilver.
Bestellijst voor niet-leden. Home / Branchenieuws, Nieuws / PRINS Amsterdam: voor hem. View Larger Image. PRINS Amsterdam: voor hem. PRINS Amsterdam is een sieradenlijn voor mannen die geïnspireerd is op de hoofdstad. De no-nonsens cultuur, de diversiteit en natuurlijk de iconische architectuur zijn een bron voor creativiteit, aldus het sieradenmerk.
HANS DIETZE HOMEPAGE SLIDER.
Vacatures Goudsmid Vacat.
Via 60 dagen geleden Preview Opslaan. Fgz NH Amsterdam. Locatie Amsterdam, Netherlands Functiesoort Soort baan Omschrijving Baldev Juweliers is op zoek naar: Een enthousiaste, leergierige, kundige collega goudsmid met oog voor detail die het team kan 60 dagen geleden Opslaan.

Contacteer ons