Op zoek naar zilversmid amsterdam?

 
zilversmid amsterdam
 
Homepage Lyppens Amsterdam.
Juwelier Lyppens in de Langebrugsteeg is al zestig jaar een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Met een werkelijk enorme collectie juwelen en tafelzilver weten vaste én nieuwe klanten ons van heinde en verre te vinden. De collectie op onze website is slechts een klein deel van onze totale collectie. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via telefoon, email of natuurlijk in de winkel. Onze gegevens vindt u op de contactpagina. Gouden armband met robijn. Gouden oorbellen met morganiet. Gouden ronde ring. Witgouden oorringen met diamant. Een paar klassieke kandelaren. Gouden antieke ring met turkoois en parels. Kristallen met zilveren karaf, 1l. Bekijk alle sieraden.
De Smederij v/h de Stokerij.
Sjoerie werkt veel in opdracht waardoor het werk divers is maar wel met een eigen handschrift, technisch en kwalitatief hoogwaardig met oog voor persoonlijke wensen. Ook het vermaken van sieraden wie heeft er geen oude spulletjes liggen, geërfd of van een ex.
GORT Goudsmid juwelier in Amsterdam.
Voor ons heeft het ambacht hierin de hoofdrol en met heel veel plezier en liefde vervaardigen wij deze mooie exclusieve sieraden voor u. Maakt u gerust een afspraak om iets moois door ons te laten vervaardigen. GORT Goudsmid juwelier. 1015 BX Amsterdam.
Duurzame sieraden van gerecycled zilver en goud Taj Amsterdam.
Zilver en goudmijnen zijn daardoor gigantisch milieuvervuilend. DUURZAME SIERADEN VAN GERECYCLED ZILVER EN GOUD. Taj skipt die milieuvervuilende zilver en goudmijnen. Wij maken duurzame sieraden van uitsluitend gerecycled zilver en goud, die in Bali bewerkt zijn zónder schadelijke stoffen die in de aarde lekken.
Zilveren tabaksdoos Teunis Beda, Haarlem/Amsterdam ca. 1671.
Onderzoek naar Amsterdamse zilversmeden uit de 2e helft van de 17e eeuw, met de initialen TB, heeft tot nu toe n zilversmid opgeleverd, te weten Teunis Beda zie detailfoto die de eed aflegde in 1670 te Haarlem. Op 9 mei 1671 wordt hij ingeschreven in het Eedregister van het goud en zilversmidgilde te Amsterdam.
Jacquelien Beijer Goudsmid.
In mijn atelierwinkel zijn klanten vaak blij verrast omdat oude, soms kapotte sieraden weer een nieuw leven krijgen na een grondige schoonmaakbeurt of een reparatie. Jacquelien Beijer Goudsmid Korte Korsjespoortsteeg 1 1012 TC Amsterdam 020 6252023 / 06 28346673 j.beijer-goudsmid@xs4all.nl KvK: 56138318 BTW: 120509507B02.
Leonore Sieraden Utrechtsestraat 53 Amsterdam.
Leonore Sieraden biedt een prachtige collectie. sieraden en juwelen. De juwelen zijn allemaal ambachtelijk. gemaakt en vervaardigd uit zilver en goud in. combinatie met edelstenen en parels. grootste deel van de collectie is afkomstig. 1017 VJ Amsterdam. T: 020 6245655.
de Zilverwinkel Edelsmid gereedschap.
Als ondanks al onze inspanningen het product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u deze m.u.v. de metalen en digitale media binnen 14 dagen retourneren. Zie ook onze algemene voorwaarden. Gietsnippers 925 zilver, per gram. Zilverplaat 1.0 mm dik, 10 cm breed.
Goud en zilversmeden en hun gilde in Amsterdam in de 17e en 18e eeuw PDF.
33 Het is goed mogelijk dat de kosten die dit soort gewoonten met zich meebrachten ook in Amsterdam gezellen ervan weerhielden de meesterproef bij het gilde aan te vragen. De kosten van zelfstandige vestiging als goud of zilversmid hebben zeker een belemmering gevormd.

Contacteer ons