Zoeken naar zilversmid amsterdam

 
zilversmid amsterdam
 
Ringen Goud Zilver Handgemaakt Fairtrade Op maat gemaakt in Amsterdam Nanini Jewelry Handgemaakte Fairtrade Sieraden Amsterdam.
Uiteraard ben ik te bezoeken in mijn atelier in Amsterdam. Neem gerust contact met mij op. Handmade rings made from fair trade gold and silver from Peru. It is possible to customize your own ring. You can visit me in my atelier in Amsterdam.
Edelsmid in Amsterdam omgeving Sjoerd Maret edelsmid. Edelsmid in Amsterdam omgeving Sjoerd Maret edelsmid.
Sinds 1995 werkt hij als edelsmid voor zichzelf vanuit zijn atelier aan huis in Amsterdam. Sjoerd Maret heeft de vakschool voor edelsmeden Amsterdam gevolgd en heeft daarna de fijne kneepjes van het vak geleerd bij onder andere De Pioen Bergen NH en Hans Appenzeller Amsterdam.
Home Marlies werkplaats voor goud en zilver, edelsmid.
Marlies gaat met de klant rond de tafel zitten en luistert naar de wensen en, als dat er is, het al bestaande idee. Zij brengt haar creativiteit, ervaring en vakmanschap in en zo wordt in overleg een plan van aanpak bepaald.
Esther Goudsmit.
BLGK EDELSMEDEN.
Hun werk is ondertussen een begrip geworden in Amsterdam en ver daarbuiten. BLGK onderscheidt zich door een eigen vormgeving en het originele gebruik van edelstenen in combinatie met goud van een hoog gehalte. Alle producten zijn eigen ontwerp en in eigen atelier vervaardigd.
Sieradenroute: een tocht langs 14 edelsmeden in Amsterdam Schoenvisie.
Om de ambacht van Nederlandse edelsmeden te bewonderen, kunnen sieradenliefhebbers vanaf 20 mei 2017 de Sieradenroute door Amsterdam volgen. Van de Jordaan naar de Negen Straatjes en het Spiegelkwartier en via de Utrechtse Straat en het Rokin naar het Damrak.
Caron Fitzpatrick Goudsmid Sieradenontwerper in Amsterdam.
Goudsmid Sieradenontwerper in Amsterdam. Jewelry is often a piece of art, but it becomes valuable when a story, a memory, a message or emotions are added to it. Sign in / Register Cart 0. trouwen 360 love. liefdering Just for love.
Edelsmid Marije Buffing edelsmid.

Contacteer ons