Meer resultaten voor zilversmeden

 
zilversmeden
 
Kreatieve Groep Weesp Zilversmeden/goudsmeden.
Proef de sfeer en ervaar het vak van de zilversmid / goudsmid in een mooie unieke ruimte. Beleef hoe het voelt om achter een werkbank te zitten en wie weet krijg jij net als ik de smaak en passie te pakken als sieradenmaker!
Hasla zilversmid.
Hier vindt u zilversmeden die het gehele jaar aan het werk zijn en u bent hartelijk welkom om in het atelier te bekijken hoe het werk wordt uitgevoerd. Honderden jaren oude tradities worden in ere gehouden voor het ontwerpen van traditionele en moderne sieraden.
Vergeten Zaanse zilversmeden Noordhollands Dagblad. Noordhollands Dagblad.
Lees de digikrant. Vergeten Zaanse zilversmeden. Dit zilveren tbc-huisje werd onlangs teruggevonden in de prijzenkast van Hellas Sport. 19/02/2018 om 1653.: Een tbc-huisje met raampjes die echt open en dicht kunnen, met een patiënt die braaf een boek ligt te lezen en een verpleegster of een moeder?
Zilversmederij Nederlands Zilvermuseum SchoonhovenNederlands Zilvermuseum Schoonhoven.
Beleef het ambacht van dichtbij. De Zilversmederij is tot stand gekomen door de samenwerking Stichting Silver in Motion, Vakschool Schoonhoven, Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven en de gemeente Schoonhoven. Het doel is startende zilver en goudsmeden die afgestudeerd zijn aan de Vakschool de kans te bieden zich als cultureel ondernemer verder te ontwikkelen.
Trouwringen Invloed Navajo en Hopi zilversmeden.
Invloed van de Pueblo/Dineh zilversmeden. De edelsmid en zijn belangrijkste stijlinvloeden. Ofschoon zijn trouwringen en vriendschapsringen van een persoonlijke, moderne stijlopvatting getuigen, sluiten de creaties van kunstenaar en trouwringen-smid Zhaawano Giizhik naadloos aan bij de traditie van de Native American silver and goldsmiths.
Zilversmid: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Zilversmeden zijn doorgaans in dienst als Zilversmid-reparateur. De hoeveelheid werk voor Zilversmeden is geringer dan voor Goudsmeden zodat er minder vraag is naar ambachtslieden die uitsluitend het vak van Zilversmid beoefenen. De meeste Zilversmeden zijn ook Goudsmid. Een Zilversmid kan doorgroeien door zich te specialiseren, te experimenteren of te combineren.
Homepage Atelier79.
Dit zeer bijzondere oude ambacht wordt in Nederland nog maar door een klein groepje mensen uitgevoerd. Toch is dit wat ons betreft het mooiste vak wat er bestaat. Met het zilversmeden is het namelijk zo, dat de uitdagingen vaak nog groter zijn.
Zilversmeden Arrangementen Hotel Restaurant Belvédère.
Zilversmeden in Schoonhoven. ZILVER Arrangement Belvédère. Zilver Arrangement Belvédère. Workshop Zilversmeden / 2 uur. U vervaardigt uw eigen hanger of ring. Koffie, thee en gezelligheid tijdens de workshop. Luxe viergangen keuze diner. ZILVER Arrangement Honár. Zilver Arrangement Honár. Workshop Zilversmeden 1 dagdeel of avond.
Cursussen Zilversmeden Simbólica Projecten.
Alle 20 zilversmeden kunnen dus hun training doen. Voorbereidingen zijn al eerder getroffen en in januari 2019 zijn we bij de school in Taxco om alles te finetunen en sinds maart 2019 doen de zilversmeden op verschillende momenten hun training.

Contacteer ons