Resultaten voor opleiding zilversmid

 
opleiding zilversmid
 
Opleiding goud of zilversmid korte versie YouTube.
Published on Sep 18, 2014. Bekijk een korte impressie van onze opleiding tot goud of zilversmid. Voor meer informatie raadpleeg je www.vakschoolschoonhoven.nl. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.
MBO Goud en Zilversmeden 4.
Je gaat dan alles leren over de technische opleiding die je hebt gekozen. Het laatste deel is het keuzedeel. Dit deel is verplicht en je kunt je dan verbreden of verdiepen in een bepaald onderwerp van je opleiding. De mbo opleidingen die vallen onder deze studierichting zijn Goudsmid en Zilversmid.
Goud en Zilversmeden Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
De zilversmid werkt niet alleen met zilver, maar ook met goud of andere metalen. Het cursusaanbod bestaat uit zowel creatieve cursussen voor beginners als specialistische cursussen voor professionals. Voor de professionals zijn de cursussen ontwerpen op de computer Rhino en diverse gevorderde versieringstechnieken als zetten en filigrain interessant. Graag creatief en met uw handen bezig? Zelf sieraden of kandelaars maken onder begeleiding van een vakbekwame docent? Voor particulieren zijn de cursussen professioneel goudsmeden en zilversmeden interessant. Daarnaast zijn er verdiepende cursussen op diverse vakgebieden. Wil je sieraden maken, dan kies je voor een cursus professioneel goudsmeden. Is het grotere werk meer aan jou besteed, dan kies je voor de cursus zilversmeden. Klik hier voor een volledig overzicht van data, prijzen en locaties. Open Dag tijdens Nationale Zilverdag. Open Dagen 2018. Goudsmeden branche-erkende opleiding.
Opleidingen voor Zilversmid Mijnzzp.nl.
De meeste leerlingen kiezen voor een opleiding aan de vakschool Schoonhoven, die verschillende opleidingen aanbiedt. De Mbo-opleiding zilversmid is in het eerste leerjaar dezelfde opleiding als de Mbo-opleiding goudsmid en zal zich pas vanaf het tweede leerjaar gaan richten op de specifieke vaardigheden als zilversmid.
Zilversmid: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Vacatures voor Zilversmid.: Mensen vonden ons op: Job Zilversmid, Baan Zilversmid, Zilversmid Worden, Functie-eisen Zilversmid, Verantwoordelijkheden Zilversmid, Functieprofiel Zilversmid, Wat doet een Zilversmid, Werken als Zilversmid. Zilversmid worden: Opleiding tot zilversmid. De MBO opleiding Zilversmid Ondernemer leidt op tot Zilversmid.
Vakopleiding goudsmeden.
Mocht het zo zijn dat het lesmateriaal vervangen moet worden is dit voor eigen rekening. Tijdens de opleiding wordt er vanuit gegaan dat je beetje bij beetje gaat investeren in gereedschappen, zodat je buiten de opleiding zelf ook aan de slag kunt.
Opleidingen Federatie Goud en Zilver.
Studenten kunnen op twee niveaus hun mbo-diploma goudsmeden, zilversmeden, juwelier of uurwerktechniek halen: Diploma vakman/ondernemer: drie of vierjarige opleiding op mbo-niveau 4 hoogste mbo-niveau en Diploma vakman: driejarige opleiding op mbo-niveau 3, zonder ondernemersvaardigheden. De branche-erkende opleidingen zijn bedoeld voor volwassenen die zich willen omscholen in de sieraden of uurwerkbranche.
Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
De opleiding Zilversmid is een specialisatie na de opleiding Goudsmid Ondernemer. Vaak hebben de zilversmeden in Nederland hun atelier gecombineerd met het goudsmeden. Op die manier kun je klanten op alle vlakken van het edelsmeden van dienst zijn. x van n titel.

Contacteer ons