Op zoek naar opleiding zilversmid?

 
opleiding zilversmid
 
awareness training security officer opleiding stavelij werkbank.
Bastion-Oranje, Den Bosch.
Sarah Kobak Edelsmid maakt sieraden persoonlijk.
Ik zeg vaak tegen mensen die ik ontmoet dat ik het allermooiste vak in de wereld heb Daar is geen woord van verzonnen of gelogen. Ik ben ontzettend trots om dit mooie ambacht uit te kunnen oefenen op een prachtige lokatie in Nederland: Zaandijk.
Edelsmid Jan van den Bragt Jan van den Bragt.
Voor die tijd heb ik de Pedagogische Academie, een opleiding voor handvaardigheidsleraar en een beroepsopleiding voor fotograaf met succes afgesloten. Toen ik bezig was met een opleiding voor leraar techniek ontdekte ik dat ik het werken met metalen heel erg leuk vond.
Maak kennis met de opleiding Goudsmid SBB.
De" mbo-opleiding is veel beter dan ik had verwacht en we oefenen veel in de praktijk. Als ik klaar ben wil ik misschien de opleiding Zilversmid volgen. Het verschil is dat een zilversmid grote, kostbare objecten maakt en een goudsmid zich richt op kleinere werken.
Cursus edelsmeden bij kade 40 Goudsmid Werner.
Ontwerp je eigen sieraden. Aan de hand van een thema of met een. Het edelsmedenlokaal van Kade40 is volledig ingericht alle gereedschappen zij aanwezig zagen, vijlen, boren, polijstendraadtrekken, emailleren of slingergieten het kan allemaal. Een" van de leukste cursussen van Kade40."
Goudsmeden opleiding en cursussen.
TEL: 0182 30 32 50 Meester Kesperstraat 10 2871 GS Schoonhoven. Ik hou de linkspagina nog beschikbaar omdat daar veel leuke info op staat, evenals de info over de opgeheven Vakschool Edelsmeden Amsterdam die gevestigd was in het huidige Sieraad gebouw aan de Postjesweg 1 Amsterdam.
Cursus Edelsmeden De JuwelenFabriek Leidschendam Voorburg.
Ook de cursus zilversmeden staat open voor beginners en gevorderden. Deze cursus zilversmeden wordt aangeboden in blokken van 10 wekelijkse lessen van 3 uur op donderdagochtend en op donderdagmiddag. De lessen kosten exclusief het te gebruiken edelmetaal om de voorwerpen te maken 475 incl.
Cursus zilversmeden, glaskralen en vilt. Make it Silver, Utrecht.
Aanmelden via info@makeitsilver.nl. Deelname aan de cursussen en workshops is geheel voor eigen risico. Wel is er tijdens de workshops en cursussen veel aandacht voor veiligheid, zoals de manier waarop de branders gebruikt moeten worden en het verplicht dragen van veiligheidsbrillen.

Contacteer ons