Resultaten voor opleiding zilversmid

 
opleiding zilversmid
 
Cursus Sieraden maken, maak zelf je eigen sieraden LOI.
Of dit ook bij jouw opleiding het geval is, lees je in de opleidingsinformatie op deze site. Daarnaast kun je bij de cursus gebruikmaken van diverse online studietools, zoals instructievideos, kennistests of oefeningen. Kortom: een slimme, doeltreffende en leuke manier van leren.
Vrije Academie Nijmegen.
Zelf je sieraden maken, je eigen stijl creƩren, is een droom die werkelijkheid kan worden als je gaat edelsmeden op de Vrije Academie Nijmegen. De kneepjes van het vak leer je bij ons onder leiding van professionele edelsmeden Wilma Coehoorn, Ulrike Rood en Ronald Reijnen, die behalve een gedegen opleiding en vakkennis ook jarenlange ervaring hebben in het cursus geven.
Cursus zilversmeden, glaskralen en vilt. Make it Silver, Utrecht.
Aanmelden via info@makeitsilver.nl. Deelname aan de cursussen en workshops is geheel voor eigen risico. Wel is er tijdens de workshops en cursussen veel aandacht voor veiligheid, zoals de manier waarop de branders gebruikt moeten worden en het verplicht dragen van veiligheidsbrillen.
De opzet van de basiscursus edelsmeden bij Jack Borninkhof Edelsmidatelier Jack Borninkhof.
Het werk van de edelsmid kun je plaatsen tussen het werk van de goudsmid, de zilversmid en de beeldend kunstenaar. De edelsmid produceert sieraden van edelmetalen zoals zilver en witgoud, maar ook wordt er gewerkt met andere metalen zoals bijvoorbeeld koper en messing.
Je eigen sieraden maken bij Kunstencentrum Waalwijk Waalwijk.
Maar ook een zilversmid kan dus met goud werken. Vanwege deze verwarrende termen wordt tegenwoordig steeds vaker het woord edelsmid gebruikt. Gilde van Goudsmeden. Ennie volgde haar opleiding aan de Vakschool in Schoonhoven. Daarna volgde de opleiding tot Meester Restauratie en Conservatie van Edele metalen aan de Hogeschool Antwerpen, een opleiding die internationaal hoog staat aangeschreven.
awareness training security officer opleiding stavelij werkbank.
Zilversmid Encora.
Over de opleiding. Als zilversmid ontwerp, vervaardig en repareer je gebruiksvoorwerpen. Je leert specifieke smeedtechnieken om je passie in edelmetaal vorm te geven. Duurtijd opleiding: 3 jaar 1 dag per week. Je kan de opleiding starten in het eerste semester.
Goudsmeden opleiding en cursussen.
TEL: 0182 30 32 50 Meester Kesperstraat 10 2871 GS Schoonhoven. Ik hou de linkspagina nog beschikbaar omdat daar veel leuke info op staat, evenals de info over de opgeheven Vakschool Edelsmeden Amsterdam die gevestigd was in het huidige Sieraad gebouw aan de Postjesweg 1 Amsterdam.
Atelier 3 Cursus edelsmeden in Den Haag.
Cursussen, workshops en opleiding edelsmeden. Nieuw: Vrij werken op vrijdag! Maak zelf unieke trouwringen voor elkaar. De inschrijving voor cursussen voor 2019/2020 is geopend. 14 en 28 april. 2 daagse workshop Keum Boo. 2 en 16 juni 2019. 2-daagse workshop Foldforming.

Contacteer ons