Zoeken naar goud en zilversmid

 
goud en zilversmid
 
Goud en Zilversmid Parure Sieraden Oegstgeest Sieraden winkel.
De Terschellinger Goud en zilversmederij juwelier Midsland Terschelling.
Deze serie is verkrijgbaar in het zilver, combi zilver/goud en volledig van goud. Bij de Terschelling collectie hoort natuurlijk ook een Brandaris lijn, dit zijn oorbellen, hangers en bedels van de Brandaris in 3D. Binnenkort komt de cranberry lijn erbij.
Edel zilver en goudsmid Artison in de regio Rotterdam.
Dat begrijpen wij bij familiebedrijf Artison en dat is terug te zien in ons vakmanschap. Laat uw sieraad ontwerpen en smeden door de gediplomeerde goud en zilversmeden in Zevenhuizen. Pronk met uw bedrijfslogo in goud. Wilt u een erfstuk restaureren, moderniseren of repareren?
Alofsen Design meester goud en zilversmid.
Oud goud inleveren voor klinkende munt. Botanicus gebruikt blad en bloemmotieven in zijn smeedwerk. Robert Pieter Alofsen. Meester goudsmid, Meester zilversmid en diamantair. Mijn passie voor vormen en kleuren uit de natuur, edele metalen en stenen komen samen in de sieraden die ik ontwerp en maak.
Lennart Sieraadontwerp Goudsmid zilversmid Trouwringen opmaat.
In zijn stijlvol ingerichte winkel heeft hij tevens zijn werkplaats. Sinds 2011 is Lennart zelfstandig werkzaam als goud en zilversmid. Hij heeft een prachtige eigen collectie trouwringen, ringen, colliers en oorbellen met mooie combinaties van edelmetalen zoals goud, zilver, titanium en zirkonium.
Cao Goud en Zilvernijverheid Cao's' in de Metaaltechniek en Kleinmetaal CNV Vakmensen.
Wat is het scholingsfonds van de cao Goud en zilvernijverheid? De cao Goud en zilvernijverheid kent het scholingsfonds Goud en Zilver-OOGZ. Goud en zilver-OOGZ staat voor Stichting Opleidings en Ontwikkelingsfonds Goud en Zilvernijverheid. Voor het volgen van cursussen geldt een vergoedingsregeling.
C.A. Kuijf Goud en Zilversmid Webshop.
Geen producten in je winkelmand. Kuijf Goud en Zilversmid Home. Traditionele Zeeuwse sieraden waarin het werken met filigrain optimaal tot zijn recht komt. Verschillende hangers die soms streek of plaatsgebonden zijn. Alle sieraden zijn een Nederlands product. Kuijf Goud en Zilversmid.
Vuur Vlam handgemaakte sieraden van goud en zilver.
Alle sporen van het maakproces dragen mijn handschrift en vormen de basis voor unieke creaties van zilver en goud. Met mijn brander en temperaturen van bijna 1000 graden laat ik op het metaal fascinerende structuren ontstaan. Er is schets noch plan, ik ontdek en sta toe!
Goud en Zilversmidsgilde Sint Eloy.
Maandagavond 14 januari was het zover, de uitslag van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2019 lees verder. Duurzaam Gilde Goud Zilver. Sieraden en zilveren kunstvoorwerpen uit Schoonhoven zijn gemaakt van gerecycled goud en zilver. Als bewijs daarvan slaan de leden van het Gilde ST.

Contacteer ons