Zoeken naar zilversmid den bosch

 
zilversmid den bosch
 
Zilversmid in Den Bosch vinden CVAE.
Als je zo lang mogelijk van edel-metalen voorwerpen wilt genieten, dan kan een zilversmid je helpen met reparatie en advies over onderhoud. Vragen over zilversmid in Den Bosch? Wil je meer weten over de locatie van zilversmeden in omgeving Den Bosch of zoek je antwoorden op andere vragen die met het vak zilversmid te maken hebben?
Goldline sieraden en trouwringen een creatief atelier/winkel in Den Bosch.
Op 3 april is er brand in de winkel. geweest daarom zijn we tijdelijk. te vinden op. Meer nieuws op de website. onze webwinkel is natuurlijk. gewoon geopend Op 3 april is er brand in de winkel. geweest daarom zijn we tijdelijk.
Edelsmid Paul van den Hout Unieke handgemaakte sieraden.
Paul van den Hout heeft de trouwringen van mijn ouders samen laten smelten, waarmee ik voor het leven mijn ouders dicht bij mij kon dragen. Het is een prachtig stuk, een ring naar mijn hart, dat ik iedere dag met liefde draag.
Goud en zilversmeden Den Bosch Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
In 2003 is het winkelhart van Den Bosch verkozen tot beste centrum van Nederland. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Den Bosch, die ook te vinden zijn in de rubriek goud en zilversmeden! Antiek Den Bosch.
Jos van den Elzen.

Heel" erg bedankt voor het fraaie ontwerp, het professionele werk en alle service" Chantal. Benieuwd hoe andere mensen onze werkwijze hebben ervaren? Kom langs in ons atelier in Rosmalen, vlakbij Den Bosch of bekijk onze sprekende film: Hoe een ring wordt gemaakt.
Cursus edelsmeden Rosmalen, Den Bosch Corina Rietveld Sieraden.
In mijn atelier in Rosmalen geef ik cursussen edelsmeden. Tijdens de basis-en vervolgcursus edelsmeden maak je kennis met de technieken van het edelsmeden en werk je aan je eigen ontwerpen. De cursus edelsmeden biedt per dagdeel ruimte aan 5-6 personen.
Birgit Doesborg: Meester Goud en Zilversmid in Den Bosch Mokume-gane sieraden Doesdesign.nl.
Birgit Doesborg: Meester Goud en Zilversmid in Den Bosch. Birgit Doesborg Venlo, 1967, meester bij het Nederlands gilde van goudsmeden en woonachtig te s-Hertogenbosch. In 1992 voltooide zij de opleiding Goud en Zilversmeden aan de MTS Vakschool te Schoonhoven. Na haar opleiding liep zij stage in Berlijn en aansluitend daar tot 1995 gewerkt.

Contacteer ons