Op zoek naar zilversmid delft?

 
zilversmid delft
 
Locaties Beleef het sieraad.
2611 GS Delft. Van Zanten Juwelier-Goudsmid. De Schans 30. 9351 AZ Leek. Werner Goud Zilversmid. 3131 BD Vlaardingen. Beleef het sieraad. Beleef het Sieraad is een jaarlijks terugkerende open dag van de sieraden en horlogebranche. Leden van de brancheverenigingen Nederlandse Juweliers en Uurwerkenbranche NJU en de Vereniging Goud en Zilversmeden VGZ organiseren op deze open dag speciale activiteiten.
Zoeken.
Leonhard Wchter, G. Die Familie van Lessen 1689-1992. Les droits de la maison ducale et princire de Looz-et Corswarem a la succesion au Fidicommis Princier de Rheine-Wolbeck. Zweites Rechtsgutachten ber die Erbansprche des Herzogs von Looz und Corswarem auf das Frstliche Fideikommiss Rheina-Wolbeck.
Annelies Schröder Galerie en edelsmid in Delft.
De juwelier voor de mooiste sieraden in Baarlo: Silvrants Edelsmid.
Onze Trouwring juwelier collectie bestaat uit o.a. Titanium of carbon trouwringen van Titan factory, Saint Maurice, Gerstner, Alliance met regelmatig de actie 2 halen 1 betalen, Aurodesign, Aller Spanninga, Insignety met vingerafdruk, hartslag of eigen persoonlijke tekst in de ringen, Gettmann, Matisse zilveren trouwringen of helemaal uniek zelf ontwerpen met de configurator van Dé Trouwringjuwelier!

Jan Reghter wordt geboren in 1730 te Delft als 2 e zoon van Joannis van Reghter en Sara van der Haar. In 1742 wordt hij als leerling goudsmid aangemeld bij het St.Eloy gilde en is leerling bij de Delftse zilversmid, Coenraad Mensbier waar hij in 1758 zijn meesterproef aflegt.
Avondmaalsbeker Mijn Gelderland.
Hugo de Groot werd geboren te Delft op 10 april 1583. Al snel erkende. Avondmaalsbeker Hoe komt kerkelijk zilver in de collectie van een kasteel? Een sobere avondsmaalsbeker. Veel kastelen en buitenverblijven beschikten in voorgaande eeuwen, tijdens de bewoning, over een kapel. Vaak werd deze kapel louter voor privé-gebruik ingericht, maar in het geval van Loevestein was er ook een kapel om de soldaten die er waren gelegerd de gelegenheid te geven de Heilige mis bij te wonen. Tot halverwege de zeventiende eeuw voer elke zondag een predikant uit Gorichem over naar het fort Loevestein om daar te preken in een vertrek dat als kerk was ingericht. Hij ontving daarvoor van de Staten van Holland een traktement van 150 gulden per jaar. In 1650 waren er echter klachten over de gang van zaken omdat de predikant regelmatig niet kwam opdagen. Enige jaren later beschikte Loevestein over een eigen predikant: Carolus Spiljardus. Die naar alle waarschijnlijkheid in 1668 een zilversmid de opdracht gaf twee zilveren avondmaalsbekers te vervaardigen.
Trouwringen van BijzondereTrouwringen.nl, unieke collectie.
Deze buitengewone ringen uit de lijn Ardore zijn tijdloos. Het strak gevormde hoogteverschil dat diagonaal over de ring loopt, wordt geaccentueerd door een smalle lijn van hoogglans gepolijst goud. Een fraai accent dat Ardore tot een blikvanger met allure maakt.
Vacatures Goudsmid Vacat.
Technisch Instrumentmaker, in de fijnmechanische wereld. Elkaar via vacatures.co ZH Delft. beschik je over de volgende capaciteiten: Afgeronde MBO opleiding Goudsmid/Verspanen/Leidse Instrumentenmaker; Kennis van Verspanen; Kennis van AutoCAD; Mag een leerling zijn; Je bent zeer creatief 4 dagen geleden Preview Vergelijkbaar 5 Opslaan.
Voor het mooiste sieraad met edelsteen naar De Kraal amp; Mineraal Delft op zondag.
Met dat filiaal zijn we naar Delft verhuisd, vertelt zilversmid Kris van Heijningen. Voor het ontwerpen en repareren van sieraden heb ik een eigen atelier op een andere locatie. Eventueel kunnen we dit filiaal in de toekomst uitbreiden met een atelier.

Contacteer ons