Zoeken naar zilversmid arnhem

 
zilversmid arnhem
 
Alexander van den Hoven Edelsmid Beeldend Kunstenaar Meester Goudsmid Dé Edelsmid en Meestergoudsmid van Arnhem, Gelderland, Nederland.
ATELIER 12HOVEN, trouwringen, sieraden, edelsmid.
Sinds 1 februari 2013 is het winkelpand gevestigd in het creatieve hart van Arnhem, een gezellige designerbuurt waar meer dan 30 ateliers en shops elkaar prikkelen en inspireren.In onze gezellige winkel kunt u rustig rondkijken, ideeën opdoen, een sieraad passen of overleggen over een ontwerp.
oorbellen ATELIER 12HOVEN, trouwringen, sieraden, edelsmid.
In onze winkel op de Klarendalseweg 527 in Arnhem vindt u naast in serie gemaakte sieraden ook een groot aantal unica. Beide soorten sieraden dragen evenzeer het stempel van ons atelier. Ook letterlijk: alle sieraden dragen naast de gebruikelijke waarborgtekens ook het meesterteken van Mirjam Twaalfhoven.
Ringenbakker. Naamloos-2. Naamloos-2. Naamloos-2.
Edelsmederij Ringenbakker vervaardigt sieraden naar eigen ontwerp. Wij staan voor kwaliteit, hand en vakwerk, dit is duidelijk terug te zien in de ontwerpen van Frank Mabelis, de edelsmid. U kunt bij ons terecht voor trouwringen, ringen, relatiegeschenken, manchetknopen, colliers, spangen en andere sieraden.
Zilversmid in Arnhem vinden CVAE.
Als je zo lang mogelijk van edel-metalen voorwerpen wilt genieten, dan kan een zilversmid je helpen met reparatie en advies over onderhoud. Vragen over zilversmid in Arnhem? Wil je meer weten over de locatie van zilversmeden in omgeving Arnhem of zoek je antwoorden op andere vragen die met het vak zilversmid te maken hebben?
Minouche en Rûne Sieraden Arnhem.
In onze huiselijke Trouwkamer nemen we graag de tijd voor een persoonlijk gesprek, op zoek naar Dé Ring voor jou en je geliefde. Verras jezelf met onze prachtige collectie trouwringen en droomjuwelen of bespreek jouw persoonlijke idee met ons, wij werken ook in opdracht.

Contacteer ons