Op zoek naar zilversmid antwerpen?

 
zilversmid antwerpen
 
Gerda De Vrij, Goudsmid gevestigd in Antwerpen.
Het atelier van Gerda de Vrij bevindt zich in een schilderachtig straatje midden in het oude centrum van Antwerpen. Hier in dit 17de eeuwse pandje worden haar ontwerpen met hart voor het ambacht handgemaakt. In overleg met de klant worden de juwelen op maat of naar eigen idee en fantasie gecreëerd.
Goud en zilversmid in Antwerpen voor professionals E. Van Ranst.
Goud en zilversmid in Antwerpen voor professionals. Van Ranst staat synoniem voor 80 jaar vakmanschap als goud en zilversmid. Voor de fabricatie van jouw gepersonaliseerde promoartikelen en awards is ons atelier in Antwerpen uitgerust met de meest verfijnde apparatuur. Maar ook galvano, graveer en erodeerwerken van internationaal niveau worden er gerealiseerd.
Tif, Jewel Design goud en zilversmid atelier.
ONS ATELIER / GALERIJ. Wij zijn een creatief koppel dat probeert het leven van anderen te verrijken met onze juwelen. Tif Jewel Design is het goud en zilversmid atelier dat Christophe De Ranter in 1999 in Kapellen bij Antwerpen opende.
Juweliers goudsmeden kleinh. Antwerpen goudengids.be.
9 Claessens C. Steenstraat 35, 2180 Ekeren Antwerpen. Juweliers goudsmeden Kleinh. Driehoekstraat 40, 2180 Ekeren Antwerpen. Juweliers goudsmeden Kleinh. Zirkstraat 42, 2000 Antwerpen. Juweliers goudsmeden Kleinh. 12 Meeussen W. Wijngaardstraat 11, 2000 Antwerpen. 900: 1200, 1400: 1800.: Juweliers goudsmeden Kleinh.
kornelia kornelia juwelen antwerpen kornelia goudsmid zilversmid iso800 bedrijfsfilm kornelia film kornelia juwelen juweelontwerp Karolien Severins Karolien Severins kornelia etsy België juwelen.
kornelia kornelia juwelen antwerpen kornelia goudsmid zilversmid iso800 bedrijfsfilm kornelia film kornelia juwelen juweelontwerp Karolien Severins Karolien Severins kornelia etsy België juwelen. Ondertussen is het atelier en de winkel verhuisd. Kornelia heeft nu, samen met Art Effect Prints, een winkel De Toonbank in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 49 in Mechelen, het atelier is geen open atelier meer, maar bevindt zich wel achteraan in de winkel.
Zilversmid Stedelijk Onderwijs.
Je kan hier de nodige info vinden. Evaluatie en studiebewijzen. Encora reikt erkende deelcertificaten uit van elke module waarvoor je geslaagd bent. Na het succesvol afronden van de opleiding krijg je het Certificaat Zilversmid. Schrijf in op het secretariaat. 2600 Berchem Antwerpen.

Contacteer ons