Op zoek naar schoonhoven zilversmid?

 
schoonhoven zilversmid
 
Bekijk het werk van zilversmeden VVV Zuid-Holland-Zuid.
Hier kan je terecht voor de folder met op plattegrond van Schoonhoven, folders van de regio en fiets en wandelroutes. Uiteraard kan je hier ook een VVV cadeaukaart of dinercheque kopen. Brochure Schoonhoven met 22 hotspots en plattegrond download voorzijde download binnenzijde.
Edelsmederij Hemels Goud.
De toekomst is helder. Edelsmid Mariëtta van Bokhoven Hemels Goud is het bedrijf van edelsmid Mariëtta van Bokhoven, dat dit jaar z'n' vijftienjarig bestaan viert. In die tijd ontwierp en maakte Mariëtta talloze prachtige gouden sieraden. DE PASSIE VAN EEN AMBACHTELIJKE VAKVROUW.
Marjon Kappers Ik" wil dat mensen blij zijn als ze mijn sieraden dragen. Daarom maak ik geschenken met een betekenis, voor haar, voor hem en voor bedrijven met een feestje."
Ik wil dat mensen blij zijn als ze mijn sieraden dragen. Mijn sieraden geef ik een eigen signatuur door middel van helderheid, schoonheid en eenvoud. Di t/m za 10.00 17.00 uur. Vrijdag koopavond 19.00 21.00 uur. T 06 2468 7502.
C.A. Kuijf goud en zilversmid in Schoonhoven Munten en edelmetaal Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kuijf Goud En Zilversmid. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan C.A. Kuijf goud en zilversmid in Schoonhoven. Gerelateerde bedrijven C.A. Kuijf goud en zilversmid Schoonhoven.
Goud en Zilversmeden Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
Onder de naam Vakschool Schoonhoven Cursus Training worden diverse cursussen aangeboden op het gebied van goud en zilversmeden. Edelsmeden, goudsmeden of zilversmeden? Edelsmid wordt in de volksmond gebruikt als verzamelnaam voor de goudsmid en zilversmid. De beroepen goudsmid en zilversmid zijn echter erg verschillend van elkaar: de goudsmid maakt sieraden.

Contacteer ons