Resultaten voor schoonhoven zilversmid

 
schoonhoven zilversmid
 
Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven.
Het zilvermuseum ligt in de historische binnenstad van Schoonhoven. De collectie is fraai uitgestald. Bovendien is er ruim voldoende uitleg schuifpanelen onder de vitrines. Het personeel is uitermate behulpzaam en zeer vriendelijk. Ook kun je er zilversmeden aan het werk zien en volop vragen aan ze stellen. Kortom: een aanrader! Echt een aanrader, mooi locatie, mooie expositie, een zilversmid die je van alles uit kan leggen, veel te zien en dmv van uitschuifbaar lade veel informatie.
Opleidingen Federatie Goud en Zilver.
Linda Verdam 2018-05-15T1003040000: Aftellen tot Nationale Zilverdag 2018 in Schoonhoven. Linda Verdam 2018-05-15T1003040000: 15 mei 2018 Reacties uitgeschakeld voor Aftellen tot Nationale Zilverdag 2018 in Schoonhoven. Maandag 21 mei is het zover: opnieuw staat het oude centrum van Schoonhoven in het teken van de Nationale Zilverdag.
Edelsmid Jan van den Bragt Jan van den Bragt.
Edelsmid Jan van den Bragt. Ik heb de opleiding voor Goud en zilversmeden aan het Zadkine College te Schoonhoven en Amsterdam gevolgd. Voor die tijd heb ik de Pedagogische Academie, een opleiding voor handvaardigheidsleraar en een beroepsopleiding voor fotograaf met succes afgesloten.
Willem Littel, zilversmid in Schoonhoven Genealogie Littel Willem Littel, zilversmid in Schoonhoven Families Littel Van der Kas Littel Van Drunen Littel.
Hij begon 14 oktober 1814 als goud en zilversmid in Schoonhoven. In de periode 1815-1841 werkte hij met zes knechten voor het goud en acht leerlingen. Voor het werken in zilver had hij twee knechten en verder werkten bij hem drie polijsters en drie loopjongens.
Homepage Atelier79.
De zaagbeugel en plank, diverse specifieke tangen, een grote collectie vijlen in alle soorten en maten, tribuletten en ponzen, noem het maar op. Werkend met een lederen schootsvel waar al het edelmetaal netjes in opgevangen wordt, brengen wij als goudsmid en zilversmid de dagen door met het maken van uitgesproken collecties sieraden en prachtige zilverkunst.
Zilvergalerie de Watertoren Home.
Geschiedenis van Schoonhoven Geschiedenis van Zuid-Holland.
De economie van Schoonhoven bleef echter bloeien, onder meer door de voortgaande productie van zilverwerk en lokale handel in hennep en voedingsmiddelen. Na 1945 breidde Schoonhoven zich opnieuw uit. Sinds 1 januari 2015 maakt Schoonhoven deel uit van de gemeente Krimpenerwaard.
Meestertekens Archieven Zilverkeuren.
JG kruis en dubbele punt is het meesterteken van de zilversmid Joannes Gusteloo Sr te Amsterdam gebruikt van 1835 tot. Keuren na 1813. Gebruik Vanaf jaartal. Gebruik Tot jaartal. 15 april 2018 Meestertekens. Meesterteken van Dirk hendrik Greup Sr gebruikt van 1837 tot 1864 te Schoonhoven.
Beroep: Goud en zilversmid bekijkjetoekomstnu.
Met de niveau 4-opleiding Goud en zilversmid kun je doorgroeien naar beroepen als juwelier, restaurator of bedrijfsleider bij een onderneming. Als beginnend goud en zilversmid verdien je tussen de 1800-2350 euro bruto per maand bij een volledige werkweek situatie januari 2018.

Contacteer ons