Resultaten voor schoonhoven zilversmid

 
schoonhoven zilversmid
 
Opleidingen Federatie Goud en Zilver.
Vakschool Schoonhoven biedt onder de naam Vakschool Schoonhoven Cursus Training tal van cursussen en trainingen aan voor ondernemers en medewerkers in de sieraden en uurwerkbranche. Specialistische korte opleidingen en trainingen op het gebied van goudsmeden, zilversmeden, juweliersvaardigheden, uurwerktechniek, graveren, edelsteenkunde, taxeren en ontwerpen van sieraden op de computer.
Zoekresultaten CollectieGelderland.
In deze periode woonde de zilversmid Johannes Arntzen in Rhenen, tussen Utrecht en A. Locatie: Utrecht Organisatie Museum Arnhem GM 06711. Zilveren kandelaar 1769. Zilveren kandelaar, Zilver 1600-1900, kandelaar, edele metalen, zilver. Locatie: Den Haag Organisatie Museum Arnhem GM 06712.
Vakschool Schoonhoven Wikipedia.
De studie goud en zilversmid wordt afgesloten met het vervaardigen van een zogenaamd meesterwerk. Dit oude gildegebruik werd in 2005 weer ingevoerd op initiatief van leden van het al in de 14e eeuw in Schoonhoven opgerichte Goud en Zilversmidsgilde St.Eloy.
Welkom op de 33e Nationale Zilverdag in Schoonhoven! Het ondernemersbelang.
De Vakschool Schoonhoven. De vakschool is al meer dan 100 jaar in Schoonhoven gevestigd en leidt op tot Goudsmid, Zilversmid, Juwelier, Uurwerktechnicus en Glazenier. Creativiteit, vakmanschap en zelfstandigheid zijn de kernwoorden voor alle opleidingen die worden aangeboden. Tijdens de Zilverdag geeft de Vakschool Schoonhoven informatie en demonstraties op de Dam.

In 1990 opende hij samen met Marijke Bakker het atelier Zilverwerk Schoonhoven aan de Veerstraat aldaar. Het bedrijf is eind 2008 verhuisd naar Haven 70A in Schoonhoven. Dit pand geeft At de gelegenheid om efficiënter en prettiger te werken. De nieuwe bedrijfsnaam luidt: Goud en ZilverWerk Schoonhoven.
Herens Herens.
Voorjaarbeurs 67, 8 april. Hij is er weer! Nu ook online! Zirconia's' / Diamant / Parels. Alle prijzen op deze site zijn exclusief B.T.W. fouten en prijswijzigingen voorbehouden. Herens Herens, Slootweg 2 2871 RP Schoonhoven 0182-329000 info@herens.nl Created by App Innovators.
Zilverwandeling Stadswandeling Schoonhoven.
In Schoonhoven bevindt zich het Nederlands Zilvermuseum en van oudsher zijn vele goud en zilversmeden in de stad actief. De oudst bij naam bekende goudsmid: Willem de goudsmid te Schoonhoven werkte in 1366 voor het hof van Jan van Blois de toenmalige Heer van Schoonhoven. Aan het eind van de 19e en het begin van de 20e eeuw was omstreeks 40% van de Schoonhovense beroeps bevolking werkzaam als zilversmid.
Zilverdag Zilverdag.nl.
André Bonthuis, oud burgemeester van Schoonhoven. Wat is er te doen en te zien? Open werkplaatsen, ateliers en winkels van de Schoonhovense goud en zilversmeden. Op meer dan 140 locaties Zilverpaviljoens en stands. Exposities, verkopen en demonstraties van goud en zilversmid, juwelier en graveur.
Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven.
Het zilvermuseum ligt in de historische binnenstad van Schoonhoven. De collectie is fraai uitgestald. Bovendien is er ruim voldoende uitleg schuifpanelen onder de vitrines. Het personeel is uitermate behulpzaam en zeer vriendelijk. Ook kun je er zilversmeden aan het werk zien en volop vragen aan ze stellen. Kortom: een aanrader! Echt een aanrader, mooi locatie, mooie expositie, een zilversmid die je van alles uit kan leggen, veel te zien en dmv van uitschuifbaar lade veel informatie.

Contacteer ons